KMV Auto- ja konehuolto

Tarjoamme monipuoliset palvelut asiakkaillemme räätälöityinä kokonaisuuksina. Meille tärkeintä on työmme suorittaminen parhaalla mahdollisella lopputuloksella ja asiakastyytyväisyys säilyttäen. 

+358 50 362 7846

Louhimontie 12,
35800 Mänttä

rännien putsaus ja lehtien poisto

Pienkonehuolto

Olemme valtuutettu Stihl huoltoliike. Suoritamme huollot myös edellä mainittujen merkkien lisäksi kaikkiin muihinkin merkkeihin.

Myymme Stihl alkuperäisosien lisäksi myös laadukkaat tarvike varaosat myös muihin merkkeihin, jos et löydä etsimääsi, ota rohkeasti yhteyttä niin etsitään sopiva osa!

Jos et pysty tuomaan konetta itse huoltoon, ei hätä ole sen kummoisempi. Me haemme ja tuomme koneesi, jotta sinun arki voi jatkua niin sulavasti kuin mahdollista. 

Palveluihimme kuuluu mm.
✓Sahat, ✓Trimmeri, ✓Raivaussahat, ✓Ruohonleikkurit, ✓Ajoleikkurit, ✓Lehtipuhaltimet, ✓Polkupyörät, ✓Rollaattorit, ✓Mopot
rengastyöt

Rengastyöt

KMV Kiinteistöpalvelu tarjoaa kattavat rengastyöt Mäntässä. Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan ja tarjoamaan henkilökohtaista palvelua. 

Käytämme moderneja laitteita ja teknologiaa varmistaaksemme palvelujemme korkean laadun ja tehokkuuden. Saat kauttamme myös vanteet ja renkaat tarvittaessa!

Palveluihimme kuuluu mm.

✓Renkaanvaihto, ✓Tasapainotukset, ✓Vannetyöt, ✓Renkaiden noutopalvelu, ✓Venttiilin vaihto